Wednesday, November 24, 2010

Sweet CottoN Candy

~ 21 September 2010 ~

This is mee alyscha.. Xde pape yang special bout mee.. Aku nie oarang yang simple jee.. Xsuke bende2 yg complecated.. Kalau kowang nak tawu, aku nie suke gelak..
Kadang- kadang tuh, sambil cerita sambil gelak.. Sampai owang yang dengar aku ber cerite tuh xpaham ape yang aku cerite..
Aku nie anak first dari dua oawng adik beradik.. Hobi aku, makan and on9...dua things nie memang febret aku laaa.. Kalau x On9 sehari, rase macam x perfect laa life aku nie..
Masterskill University Colleage of Health Science..
nie laa tempat aku study.. kt situh aku ambek kos Diploma Physiotherapy.. 'Kos' nie best jugak laa.. Kalau di 'translate' kn bahasa melayu nyee 'Juru Pulih Anggota'..mencabar jugak laa kos niee.. Salah bagi treatment kat patient, mampos terus laa jawabnyee pesakit tuh..
hehehehehe..



Haaa.. Nie laa Tempat aku blaja.. Walaupown kecik, tapi,,
lecturer aku semuanye di import dari INDIA.. Klass gi tue !!
Ape lagi yang kowang2 nak taeu pasal aku..??



Pix nie time aku kat lab subject ELECTROTHERAPY.. Aku bersama rakan seperjuangan ku tengah membuat treatment yang di kenali sebagai ULTRASOUND THERAPY.. Tiap kali kitowang wat demo, lecturer kitowang suwoh bagi treatment dekat member sendiri..
PERRRRGGGHHH!!!
aku plak yang kena jadi patient.. Punye laa gelabah..
Yelaaa, mane xgelabah nye.. Yang nak wat demo kat aku tuh di kalangan member-member aku sendiri.. Budak-budak klas aku.. Nak xnak, terPAKSA laa jugak..
Bile dah jadi MODEL, rase best laa pulak..
almaklum laa,xde pape effect pown lepas wat treatment tuh..
NASIB BAIK LAAAA!!!!
Syukur Alhamdulillah..
 Nie jee laa pasal aku kat kolej..
naty aku story mory ek..
Daaaa~~