Saturday, January 22, 2011

Obesity menjadi sexy

Haluu...
I'm back...!!!!

I have new story for u'all..
Story nie membe aku punyee senanyee.. So, aku saje nak share denagn kowang sume..
For Amira, jangan mare yee aku nak share story ko ngn membe2 aku kat blog nieee..

Story nie tajuk nye " OBESITY MENJADI SEXY !!" kowang mesty dah agak kan story nie pasal hape..
The story begin here.....

.............................................

Terus terang aku katakan yang aku gemuk!! Bunyi nye memang seperti pengakuan yang amat lah jujur tetapi itulah hakikatnye.. Aku pown kadang-kadang pelik juga dari mana datangnyee lemak-lemak yang bertempek di badan ku tanpa aku sedari...
Nak kata aku makan banyak, tak juga..
Agak nya, kalau aku kurus, mesti cantik jelita.. Siapa tahu??

Aku minat seorang jejaka.. Kacak giker !!!!!
Name dye Tengku Syahran... "familiar" bena name ni kan ?? Macam hero dalam novel karya Damya hana tuh pulak..
Dia ni boleh di katakan lelaki " HOT " lah di sekolah aku.. tapi, kalau dia berjalan berdua dengan aku, mesti si Syahran ni terselindung di sebalik aku..
Bukan ape,
kelebaran badan aku tidak dapat disangkal lagi.. memang sedih laaa...

Suatu hari tu, kelas aku ade subjek pendidikan jasmani.. Masalahnye, seluar sukan aku nie ketat sangat.. Memang aku akui nampak sexy dan menggoda tapi cuba anda bayangkan, kalau tengah " syok-syok " aku bersukan, tibe2 terkoyak sana sini
tanpa aku sedari... Memang nahas laaa...
AKU TAK SANGGUPPPP !!!!!

Kebetulan, Syahran mengetuai kumpulan perempuan untuk buat " warming up " sebab dia gantikan puan Khairunniza yang ada hal kecemasan..
masa "warming up " ini laaa bermulanya sejarah hitam dalam hidup aku..
Aku sendiri naik benci teringat balik perkara ini..

KreeeeeeeKKk !!!!!!

" Eh, bunyi ape tu ???,,," Syahran terkejut.. Semua pelajar perempuan menoleh ke arah ku..
Mereka ni pown satu.. Sudah tahu bunyi " comel " itu datang nya dari arah aku, yang pandang tidak berkelip tu kenapa ??!!!
Habis laa kalau Tengku Syahran tahu aku laa orang nyaa..

" Nora, bunyi ape tu ??" Soal Syahran sekali lagi...
" Errkk... Seluar saya... terkoyak sikit...,, " jawab ku perlahan...
" Seluar tu.. saiz ape ???,, " Tanya Syahran...
Aduhai mamat ni... Itulah soalan yang paling bodoh pernah aku dengar sepanjang aku hidup di dunia ini... macam xde soalan lain nak tanya...
Sensitif benar soalan itu... Segan betul aku nak jawab.. Nak buat-buat pekak, tak sampai hati pula sebab suara dia merdu sangat... tak mungkin laa aku tak dengar...

" Saiz L,," jawab ku seciput...
" L ? WOW....!! Hmmm... Terkoyak dekat bahagian mana?? "
He'eleh mamat ni.. Nak " wow-wow " konon... Banyak betul songeh si Syahran ni...
Di saat ini... Aku tidak mampu bernafas langsung!!!
Agaknya, salah satu " alveolus " aku termeletup gara-gara soalan cemas tu...

AGAKNYEE APE KAH YANG TERJADI SELEPAS ITU????
TUNGGGGGGGGGGUUUU....